Αιγόκερως
Ημέρα

Προσωπικές προβλέψεις free

To Astrofree έχει καταργήσει τις προβλέψεις με βάση το ζώδιο σας και σας προσφέρει δωρεάν τις προσωπικές προβλέψεις. Για την Αστρολογία κάθε λεπτό γεννιέται και ένας μοναδικός άνθρωπος και το ωροσκόπιό του αποτελεί το δακτυλικό του αποτύπωμα.Οι προσωπικές προβλέψεις υπολογίζονται με βάση το γενέθλιο ωροσκόπιο σας και με την ημέρα και την ώρα που βλέπετε τις προβλέψεις. Έτσι οι προβλέψεις αφορούν μόνο εσάς και όχι όλους όσους έχουν το ίδιο ζώδιο !

ΚΡΟΝΟΣ Ο Κρόνος διανύει το ζώδιο του Ζυγού τον 10 οίκο σας, μετά από την τελευταία φορά στα τέλη του 1980 έως τα μέσα του 1983. Έτσι περνάτε τώρα μέσα σε μια πολύ κρίσιμη φάση για την καριέρα και την υλοποίηση των στόχων σας μέχρι τον Οκτώβριο του 2012, με μια σύντομη εξαίρεση από την 7η Απριλίου έως την 21η Ιούλη 2010, όταν ο Κρόνος θα επιστρέψει στον Παρθένο. Αυτό το διάστημα θα σας δώσει τις ευκαιρίες να ωριμάσετε επαγγελματικά και την δυνατότητα να οργανωθείτε και να αναπτύξετε μια ωριμότερη στρατηγική για την σταδιοδρομία σας.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα και πιο προσωπικά, επιλέξτε τον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ σας Αστρολόγο και μιλήστε μαζί του από το τηλέφωνο, 24 ώρες το 24ωρο, ζωντανά.

AddFreeStats.com Free Web Stats in real-time !