LOGO

Τι λένε τα άστρα μόνο για σένα ? Μπες στο Club !

] [Ωροσκόπιο] [Αστρολογία] [Ζώδια] [Αστρολόγοι] [Ωροσκόπος] [Τώρα] [Προβλέψεις] [Υγεία] [Συναστρία] [Σχέσεις] [Παιδιά] [Παιχνίδια]
Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθείς
Ζώδιο Υδροχόος
Είναι το ενδέκατο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου από 21 Ιανουαρίου έως 19 Φεβρουαρίου
Ωροσκόπος Υδροχόου
Ο τρόπος εύρεσης του ωροσκόπου είναι κατά προσέγγιση. Αν θέλετε τα ακριβή στοιχεία από το ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.
Επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα γέννησής σας και βρείτε τον ωροσκόπο σας.

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΕΛΛΗΝΕΣ
Ιωάννης Καποδίστριας
Ανδρέας Παπανδρέου
Κώστας Γαβράς
Μίμης Δομάζος
Ντίνος Κωστόπουλος

ΞΕΝΟΙ

Τόμας Έντισον
Αβραάμ Λίνκολ
Γαλιλαίος
Φράνκλιν Ρούσβελτ
Ιούλιος Βερν
Τζων Τραβόλτα
Πωλ Νιούμαν,
Βανέσα Ρεντκρέιβ
Ρόναλντ Ρίγκαν

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ποιότητα
= Σταθερή
Στοιχείο
= Αέρας
Πλανήτη
= Ουρανός
Ρήμα
= Ξέρω
Ιδιότητα
= Αρσενικό
Χρώμα
= Γαλάζιο
Πέτρα
= Γρανάτης
Σ.σώματος
= Κνήμες
Βότανο
= Αγριοβιολέτα
Πρόσωπο
= Τετράγωνο
Χώρα
= Σουηδία
Πόλη
= Μόσχα
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κοινωνικά
Εφευρετικά
Επαναστατικά
Εξερευνητικά
Ανθρωπιστικά
Φιλικά
Μεταρρυθμιστικά

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Αρετές: Φιλία, ιδεαλισμός, ανεξαρτησία, οραματισμός, ανθρωπισμός, αλληλεγγύη, κοινωνικότητα.
Κακίες: Αντίδραση, αδιακρισία, ανησυχία, αντικομφορμισμός, περιέργεια, αδιαφορία.

Ο Ήλιος στο ζώδιο Υδροχόος

Ο ήλιος είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος και για την Αστρολογία εκπροσωπεί το κεντρικό εγώ μας, δηλαδή την πραγματική συνείδηση μας. Όταν λέμε, τι ζώδιο είσαι, εννοούμε από ποιο ζώδιο περνούσε ο ήλιος την στιγμή που γεννιόσουν. Το ζώδιο όπου βρίσκεται ο Ήλιος δείχνει το επίπεδο της συνείδησης και τον τρόπο που χρησιμοποιούμε, αναζητώντας την ολοκλήρωσή μας σαν άτομα. Για να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας θα παίξει βασικό ρόλο ο οίκος μέσα στον οποίον βρίσκεται ο Ήλιος, εφόσον αυτός δηλώνει την συγκεκριμένη περιοχή της ύλης όπου θα εκδηλώσετε την φύση σας.

Ο Υδροχόος είναι το ενδέκατο κατά σειρά ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και το τελευταίο από τα ζώδια του αέρα, εκφράζοντας τις αρνητικές δυνάμεις της νύχτας. Η ώριμη αυτή ψυχή παίρνει την προ-τελευταία της εμπειρία περνώντας μέσα από το στοιχείο του πνεύματος. Στην συνείδηση του Υδροχόου η ψυχή θα συμπεριλάβει τώρα όλες τις προηγούμενες εγκόσμιες εμπειρίες για την εξέλιξή της και θα προχωρήσει με πνεύμα ελευθερίας και αλτρουισμού. Γνωρίζει πως πρέπει να διεισδύσει στο μέλλον για να ανακαλύψει την αλήθεια και την γνώση. Ουσιαστικά όμως είστε ρεαλιστές, ακόμη και αν απευθύνεστε στο μέλλον και στο αύριο με ένα δικό σας εξωγήινο κώδικα.

Ο Κυβερνήτης του Υδροχόου είναι ο Ουρανός, ο μπλε πλανήτης με την πανίσχυρη επιρροή, η οποία σας δίνει την επαναστατική και πρωτοποριακή φύση σας. Είστε μια κοινωνική πεταλούδα που θα ήθελε να βιώσει πολλές πλευρές και να ακούσει πολλές απόψεις, πριν διαμορφώσει το δικό της προβληματισμό. Μπορείτε να χειραγωγήσετε άτομα και να κάνετε να σας πιστεύουν και να σας ακολουθούν αφοσιωμένα. Μπορείτε να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε αντικείμενο και να προσαρμοστείτε σε οποιαδήποτε κατάσταση με ωριμότητα. Εκφράζετε όμως ιδιαίτερη ικανοποίηση όταν πρόκειται για αλλαγές, εφόσον η απραξία και η ανία είναι οι χειρότεροι εχθροί σας. Οτιδήποτε αφορά το μέλλον και την εξέλιξη σας είναι μια νέα ευκαιρία για σας. Οραματίζεστε πάντα ένα καλύτερο αύριο και δεν διστάζετε να πάτε κόντρα στις αρχές και στους υπάρχοντες νόμους, εν ονόματι ενός μεγάλου οράματος. Έχετε μια ευρηματική πνευματικότητα, είστε ικανοί ηγέτες και μεταρρυθμιστές του καταστημένου. Είστε γεννημένοι επαναστάτες, έχοντας το δικό σας θεωρητικό τρόπο να επεμβαίνετε στην πράξη. Κάθε προσπάθεια να σας περιορίσουν θα προκαλέσει την έντονη αντίδρασή σας, την οργή ή την φυγή σας. Το πείσμα σας αντίκειται σε κάθε αποτυχία και θα συνεχίσετε ακόμη και αν οι άλλοι σας έχουν αποδείξει το λάθος σας. Παρά το πείσμα και την σταθερή άποψή σας, είναι αλήθεια ότι δεν πρόκειται ποτέ να επιβάλετε τις ιδέες σας σε άλλους. Ωστόσο σας οδηγεί ο νους και η λογική σας και όχι τα συναισθήματα σας. Είστε ουσιαστικά ρεαλιστές και αντικειμενικοί στην κρίση σας.

Ως Υδροχόοι είστε αλτρουιστές και ενδιαφέρεστε πραγματικά για τους ανθρώπους και για την κοινωνία. Δεν περιμένετε ανταλλάγματα και αυτό μπορεί να οφείλετε πάλι στο όνομα της ελευθερίας, αφού δεν θέλετε να δεσμεύεστε πουθενά και για κανέναν. Οι ανθρωπιστικές σας ιδιότητες σας δραστηριοποιούν συχνά σε εκδηλώσεις προσφοράς σε οικουμενικά θέματα και σε προβλήματα του πλανήτη μας. Συμμετέχετε και ενδιαφέρεστε πραγματικά για τους ανθρώπους και κάνετε ότι μπορείτε για να επέμβετε και να αλλάξετε τις άνισες καταστάσεις. Θα σας δουν να παλεύετε σκληρά για τα κοινά, μέσα από ομάδες, από συλλόγους ή από φιλανθρωπικά ιδρύματα, ακόμη και μέσα σε αντίξοες συνθήκες, παραμελώντας συχνά τις ερωτικές σας σχέσεις ή την οικογένεια σας. Η συχνή ενασχόλησή σας με τα κοινά θα κάνει τους οικείους σας να σας κατηγορήσουν, για αμέλεια, για αδιαφορία ή για ψυχρότητα. Η φιλία είναι κάτι ιερό για σας και αυτό σας κάνει ασυναγώνιστο σαν φίλο. Είστε από τα ζώδια που μπορείτε να διδάξετε τι σημαίνει πραγματική φιλία. Είστε έτοιμοι να θυσιάσετε με προθυμία ακόμη και τον μεγάλο έρωτά σας για να συμπαρασταθείτε στην ανάγκη κάποιου φίλου σας.

Η νέα τεχνολογία είναι ο τομέας που μπορεί να ικανοποιήσει την περίεργη και διερευνητική φύση σας. Είστε ιδιαίτερα παρατηρητικοί και μπορείτε να εξερευνήσετε σε βάθος κάθε αντικείμενο και συλλέξετε λεπτομερείς πληροφορίες. Αναζητάτε πάντα μια πνευματική διέγερση και συνεχώς ανακαλύπτετε κάτι νέο, που να αποτελεί πηγή έμπνευσης για νέες ιδέες.

Δεν είστε συμβατικοί άνθρωποι με την έννοια ότι δεν ακολουθείται τα φυσιολογικά πρότυπα, εφόσον η εκκεντρικότητα ρέει στο αίμα σας. Συχνά γίνεστε υπερβολικοί περιγράφοντας κάτι ή αναλύοντας μια κατάσταση, διογκώνοντας τη πραγματική αλήθεια. Παρόλα αυτά ασκήσετε μεγάλη επιρροή σε πολλούς ανθρώπους, σε ομάδες ή σε κοινωνίες και έχετε την ικανότητα να ηγηθείτε ακόμη μέσα σε αυτές. Μπορεί να γίνετε εξαιρετικοί πολιτικοί, κοινωνικοί λειτουργοί ή ψυχολόγοι.

Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι Υδροχόος, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για μια έντονη κοινωνική ζωή και πάντα πρόθυμοι να τον ακολουθείτε σε όλες τις ασχολίες του με τα κοινά ή με τους φίλους του.

Μάθημα ζωής

Μέσα στον αέναο κύκλο της ζωής η ψυχή μετενσαρκώνεται σε κάθε ζώδιο με σκοπό να διδάξει και να διδαχθεί κάτι από την μεγάλη έννοια της ΑΓΑΠΗΣ, καθώς εξελίσσεται. Στην μύηση της αγάπης η ψυχή έρχεται στο ενδέκατο αυτό ζώδιο για να διδάξει ότι η αγάπη είναι Ανεκτικότητα και να διδαχτεί πως η αγάπη είναι Ένωση. Όταν καταφέρετε να αντιληφθείτε ότι και οι δυο έννοιες είναι ίσες, τότε θα έχετε καταφέρει να κυριαρχήσετε σε αυτό ζώδιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Πολιτικός, αστρονόμος, εκδότης τύπου, κοινωνιολόγος, τηλεπαρουσιαστής, μπάρμαν, εφευρέτης, προγραμματιστής.

στην αρχή

[Home] [Ωροσκόπιο] [Αστρολογία] [Ζώδια] [ Αστρολόγοι] [Ωροσκόπος] [ Τώρα] [ Προβλέψεις ] [ Π.Προβλέψεις] [Υγεία] [ Συναστρία] [Σχέσεις] [Παιδιά] [Παιχνίδια]
Copyright © 2000-2012 Astrofree. All rights reserved Οροι Χρήσης.Το συνολικό περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του astrofree διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση και όχι για επαγγελματική. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του συνόλου ή μέρους αυτού, στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Το astrofree δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Διαφημίσεις

leousi

media14

media01

CLUB