LOGO

Τι λένε τα άστρα μόνο για σένα ? Μπες στο Club !

[Home] [Ωροσκόπιο] [Αστρολογία] [Ζώδια] [Αστρολόγοι] [Ωροσκόπος] [Τώρα] [Προβλέψεις] [Υγεία] [Συναστρία] [Σχέσεις] [Παιδιά] [Παιχνίδια]
Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθείς

Ζώδιο Αιγόκερως

Είναι το δέκατο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου από 22 Δεκεμβρίου έως 20 Ιανουαρίου

Ωροσκόπος Αιγόκερου

Ο τρόπος εύρεσης του ωροσκόπου είναι κατά προσέγγιση. Αν θέλετε τα ακριβή στοιχεία από το ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.
Επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα γέννησής σας και βρείτε τον ωροσκόπο σας.

ΔΙΑΣΗΜΟΙ

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΕΛΛΗΝΕΣ

Διονύσης Ζακυνθινός
Γιάννης Τσαρούχης Γιάννης Κανελόπουλος
Γιώργος Ράλλης
Παντελής Ζερβός.
ΞΕΝΟΙ
Έλβις Πρίσλεϋ
Άβα Γκάρντνερ
Κάρυ Γκραντ
Ντάίαν Κήτον
Ζαν Νταρκ
Χάφρει Μπόγκαρτ
Φέι Ντάναγουέι
Έντγκαρ Άλαν Πόε.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ποιότητα
Παρορμητική
Στοιχείο
Γη
Ρήμα
Χρησιμοποιώ
Πλανήτης
Κρόνος
Ιδιότητα
Θηλυκό
Χρώμα
Σκ. πράσινο
Πέτρα
Ρουμπίνι
Σημ.σώματος
Οστά
Βότανο
Κρεμμύδι
Πρόσωπο
Οστεώδες
Χώρα
Ινδία
Πόλη
Οξφόρδη

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ορθολογιστικά
Φιλόδοξα
Συντηρητικά
Οργανωτικά
Έμπειρα
Συνετά
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Αρετές: Σύνεση, πειθαρχία, σεβασμός, ωριμότητα, υπομονή
Κακίες: Απαισιοδοξία, μικροψυχία, τσιγκουνιά, υστεροβουλία, ψυχρότητα

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Αιγόκερου

Ο ήλιος είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος και για την Αστρολογία εκπροσωπεί το κεντρικό εγώ μας, δηλαδή την πραγματική συνείδηση μας. Όταν λέμε, τι ζώδιο είσαι, εννοούμε από ποιο ζώδιο περνούσε ο ήλιος την στιγμή που γεννιόσουν. Το ζώδιο όπου βρίσκεται ο Ήλιος δείχνει το επίπεδο της συνείδησης και τον τρόπο που χρησιμοποιούμε, αναζητώντας την ολοκλήρωσή μας σαν άτομα. Η θέση του και η επιρροή του ήλιου αντιπροσωπεύουν τα βασικά μας βιώματα και ο ρόλο του είναι καθοριστικός στην διαμόρφωση του χαρακτήρα μας. Για να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας θα παίξει βασικό ρόλο ο οίκος μέσα στον οποίον βρίσκεται ο Ήλιος, εφόσον αυτός δηλώνει την συγκεκριμένη περιοχή της ύλης όπου θα εκδηλώσουμε την φύση μας. Η αυτογνωσία θα έρθει όταν θα ασχοληθείτε με τα θέματα που συνδέονται με τον συγκεκριμένο οίκο.

Ο Αιγόκερως είναι το δέκατο κατά σειρά ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και το τελευταίο από τα ζώδια της γης εκφράζοντας τις αρνητικές θετικών δυνάμεων της Ημέρας. Η πρώτη ήταν αυτή που αισθάνθηκε την πρώτη φορά περνώντας μέσα από το σταθερό ζώδιο του Ταύρου, και η δεύτερη από τον μεταβλητό Παρθένο και αυτή την φορά στο παρορμητικό στοιχείο του Αιγόκερου. Στην συνείδηση του Αιγόκερου η ψυχή θα είναι βέβαιη για τις ικανότητές της, αλλά δεν αποζητά την δημόσια αναγνώριση, εφόσον αναγνωρίζει ότι η αρμονία πηγάζει από μέσα. Γνωρίζει ότι ο άκρατος ενθουσιασμός δεν συγκρίνεται με την πείρα. Τώρα βλέπει τα πράγματα με την ‘’Κρόνια’’ σοφία του και δεν παρασύρετε από τον συναισθηματισμό του.

Ο Κυβερνήτης του Αιγόκερου είναι ο Κρόνος, ο γίγαντας του πλανητικού μας συστήματος και η πανίσχυρη επιρροή του σας δίνει ισχυρή και σοβαρή φύση σας. Ως Κρόνιοι είστε ώριμοι, σοβαροί και ορθολογιστές. Γνωρίζετε ενστικτωδώς τι θα πει "παν μέτρο άριστον" και θα το τηρήσετε. Η πειθαρχία, η τάξη και η οικονομία είναι έμφυτα στοιχεία στον Κρόνιο χαρακτήρα σας. Είστε ο τύπος που πολύ δύσκολα θα τον παρασύρουν τα πάθη της ζωής. Με την εμπειρία σας ξέρετε πως θα χρησιμοποιήσετε τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, όταν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας. Ο κλειστός και σεμνός χαρακτήρας σας καταλαβαίνει ότι οι επιδείξεις ισχύος και προβολής δεν ανήκουν στην ανθρώπινη φύση. Παρόλα αυτά η συνείδηση σας νιώθει μέσα σας την ματαιότητα της ύλης και συχνά μελαγχολεί ή και καταθλίβετε.

Η οικογένεια και οι παραδόσεις είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες στην ζωή ενός Αιγόκερου. Πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια είναι τα βασικά σας πιστεύω. Οι αρχές και οι νόμοι δημιουργήθηκαν στα δικά σας μάτια για την τάξη, την ισορροπία και την υπεράσπιση των αδυνάτων. Και αυτό είναι κάτι που ξέρετε να εκτιμάτε και να σέβεστε από πολύ μικροί. Κάτω από τον σοβαρό σας ύφος κρύβετε μια αρκετά ευαίσθητη ψυχή, που θα συγκινηθεί στο άκουσμα μιας θλιβερής ιστορίας και θα βοηθήσει όσο μπορεί τον ανήμπορο συνάνθρωπό της. Πολλές φορές γίνεστε υπερβολικά πεισματάρηδες στις αποφάσεις ή στις απόψεις σας και είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να σας τις αλλάξει κάποιος.

Στον γάμο, θα εξετάσετε πολύ προσεκτικά το κύρος της οικογένειας και τις ρίζες του υποψήφιου συζύγου πριν αποφασίσετε να ενώσετε την ζωή σας μαζί του. Μετά τον γάμο θα τηρείτε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας άψογα και θα απαιτείται την ίδια σοβαρότητα και από τον σύντροφό σας. Οι τέχνες, όπως η μουσική, η ζωγραφική, η ποίηση αλλά και η θρησκεία, θα γίνουν ο δρόμος για τις υπαρξιακές του αναζητήσεις.

Μάθημα ζωής

Μέσα στον αέναο κύκλο της ζωής η ψυχή μετενσαρκώνεται σε κάθε ζώδιο με σκοπό να διδάξει και να διδαχθεί κάτι από την μεγάλη έννοια της ΑΓΑΠΗΣ, καθώς εξελίσσεται. Στην μύηση της αγάπης, η ψυχή έρχεται στο δέκατο αυτό ζώδιο για να διδάξει ότι η αγάπη είναι σοφία και να διδαχτεί πως η αγάπη είναι αυταπάρνηση. Όταν καταφέρετε να αντιληφθείτε ότι και οι δυο έννοιες είναι ίσες, τότε θα έχετε καταφέρει να κυριαρχήσετε σε αυτό ζώδιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Δικαστής, δάσκαλος, πολιτικός, τραπεζικός ή δημ. υπάλληλος, ζωγράφος, επιχειρηματίας.

στην αρχή

Διαφημίσεις

[Home] [Ωροσκόπιο] [Αστρολογία] [Ζώδια] [Αστρολόγοι] [Ωροσκόπος] [Τώρα] [Προβλέψεις] [Π.Προβλέψεις] [Υγεία] [Συναστρία] [Σχέσεις] [Παιδιά] [Παιχνίδια]

Copyright © 2000-2012 Astrofree. All rights reserved Οροι Χρήσης.Το συνολικό περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του astrofree διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση και όχι για επαγγελματική. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του συνόλου ή μέρους αυτού, στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Το astrofree δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.