LOGO

Τι λένε τα άστρα μόνο για σένα ? Μπες στο Club !

] [Ωροσκόπιο] [Αστρολογία] [Ζώδια] [Αστρολόγοι] [Ωροσκόπος] [Τώρα] [Προβλέψεις] [Υγεία] [Συναστρία] [Σχέσεις] [Παιδιά] [Παιχνίδια]
Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθείς

Ζώδιο Ιχθείς

Είναι το δωδέκατο και τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και διαρκεί από 20 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου

Ωροσκόπος Ιχθύων

Ο τρόπος εύρεσης του ωροσκόπου είναι κατά προσέγγιση. Αν θέλετε τα ακριβή στοιχεία του χάρτη σας πατήστε εδώ.
Επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα γέννησής σας και βρείτε τον ωροσκόπο σας.

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΙΧΘΕΙΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ

Νίκος Καζαντζάκης
Κώστας Βάρναλης
Γιώργος Σουρής
Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης
Δημήτρης Χορν
Κων/νος Καραμανλής
ΞΕΝΟΙ
Άλμπερτ Αϊνστάιν
Ελίζαμπεθ Τέιλορ
Ρούντολφ Νουρέγιεφ
Βίκτωρ Ουγκώ
Πήτερ Φόντα
Μιχαήλ Κορμπαστώφ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ποιότητα
Μεταβλητή
Στοιχείο
Νερό
Ρήμα
Πιστεύω
Πλανήτης
Ποσειδώνας
Ιδιότητα
Θηλυκό
Χρώμα
Σιελ
Πέτρα
Αμέθυστος
Σημ.σώματος
Πέλματα
Βότανο
Φασκόμηλο
Πρόσωπο
Στρογγυλό
Χώρα
Σκοτία
Πόλη
Άμστερνταμ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Δεκτικά
Συμπονετικά
Ρομαντικά
Ευαίσθητα
Παρασκηνιακά
Μυστικά
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
Αρετές: Συμπόνια, κατανόηση, ταπεινοφροσύνη, συμπάθεια, δεκτικότητα, συμπαράσταση, ευαισθησία.
Κακίες: Αδιαφορία, καχυποψία, δειλία, μαζοχισμός, αδράνεια.
Ο Ήλιος στο ζώδιο Ιχθείς

Ο ήλιος είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος και για την Αστρολογία εκπροσωπεί το κεντρικό εγώ μας, δηλαδή την πραγματική συνείδηση μας. Το ζώδιο όπου βρίσκεται ο Ήλιος δείχνει το επίπεδο της συνείδησης και τον τρόπο που χρησιμοποιούμε αναζητώντας την ολοκλήρωσή μας σαν άτομα.

Οι Ιχθείς είναι το τελευταίο κατά σειρά ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και το τρίτο από τα ζώδια του νερού εκφράζοντας τις θηλυκές αρνητικές δυνάμεις της νύχτας. Η πολύ ώριμη αυτή ψυχή παίρνει τώρα την τελευταία της εμπειρία περνώντας μέσα από το στοιχείο του νερού πρώτη ήταν αυτή που αισθάνθηκε την πρώτη φορά περνώντας μέσα από τον παρορμητικό έφηβο Καρκίνο και η δεύτερη μέσω από τον σταθερό εμπαθή Σκορπιό. Τώρα η φύση του είναι μεταβλητή και μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις. Αποκομίζοντας εμπειρίες από τα έντεκα προηγούμενα ζώδια, οι Ιχθείς φτάνουν στο τέλος του ζωδιακού κύκλου και είναι μια γέρικη ψυχή γεμάτη με σοφία, γνώση και εμπειρίες. Στην συνείδηση του Ιχθύος η ψυχή θα συμπεριλάβει τώρα όλες τις προηγούμενες εγκόσμιες εμπειρίες της και θα κλείσει τον κύκλο της γήινης εξέλιξής της. Έτσι μπορεί να καταφέρει να ανέλθει πνευματικό επίπεδο ή θα ξαναρχίσει τον αέναο κύκλο από την αρχή. Πιστεύω λέει η ψυχή σας καθώς κατανοεί πλέον καθώς βρίσκεται στην τελευταία πάλη ενάντια στις δυνατές δοκιμασίες που την περιμένουν. Οι Ιχθείς, ψάρια ή άνθρωποι αποφεύγουν να πάνε κόντρα στο ρεύμα και ακολουθούν την γνωστή πορεία του ποταμού και της ζωής. Η πραγματική πρόκληση όμως για αυτούς και ο τρόπος που βρίσκουν την πραγματική ηρεμία και την γαλήνη είναι όταν πάτε κόντρα στο ρεύμα. Έτσι οι Ιχθείς συχνά ταλαντεύεστε μεταξύ της αμαρτίας και της αγιοσύνης.

Ο Κυρίαρχος κυβερνήτης των Ιχθύων είναι ο Ποσειδώνας και είναι αυτός που σας χαρίζει μια υψηλά δημιουργική αλλά και καλλιτεχνική φύση, με μεταφυσικά ιδανικά και ενδιαφέροντα. Οι θρησκευτικές σας ανησυχίες σας είναι μεγάλες και τα μυστήρια της ζωής σας τραβούν σαν μαγνήτες. Η διαίσθηση και η διόραση είναι πρόσθετες αρετές που κατέχετε και θα πρέπει να καλλιεργήσετε περισσότερο στην πορεία σας. Ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό περιβάλλον είναι η μόνη περίπτωση που θα μπορέσετε να ζήσετε ή να παραμείνετε για πολύ καιρό.Συνήθως προτιμάτε να δημιουργείται και να ζείτε μέσα στην δική σας ροζ γυάλα, μακριά από τις ασχήμιες του έξω κόσμου, που ήδη η έμπειρη ψυχή σας γνωρίζει πολύ καλά. Έχετε τάσεις φυγής συχνά και ειδικά όταν η πραγματικότητα γίνεται πολύ σκληρή για την ευαίσθητη καρδιά σας. Σας αρέσει να απομονώνεστε στο καναπέ του σπιτιού σας, να ονειροπολείτε και να στοχάζεστε με τις ώρες.

Είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στις εξωτερικές και αντιλαμβάνεστε χωρίς πολλές λογικές εξηγήσεις τι κρύβετε πίσω από τα φαινόμενα και τους ανθρώπους. Συμπαραστέκεστε και συμπάσχετε στον πόνο των συνανθρώπων σας και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων, όπου έχετε μια ιδιαίτερη αδυναμία. Είστε ο άνθρωπος που θα δείξει πλήρη κατανόηση στα λάθη ή στις αδυναμίες και θα συμπαρασταθεί ανθρώπινα, ζεστά και συμπαθητικά όπου μπορεί. Η συμπόνια όμως θα σας φέρει πολλές φορές παρέα με περιθωριακά άτομα, όπου μπορεί να εμπλακείτε και οι ίδιοι κατά καιρούς σε περίεργες ή παράνομες δραστηριότητες μαζί τους. Η αδικία και η ανισότητα σας θλίβουν αφάνταστα και θα αγωνιστείτε με τον δικό σας τρόπο να επικρατήσουν οι ανθρώπινες συνθήκες και τα δικαιώματα. Η ευαίσθητη φύση σας θα βρίσκει διέξοδο μέσα στις τέχνες, εκεί όπου θα μπορεί να διοχετεύσει την φαντασία και το όνειρό της. Και είναι η αιτία που μπορεί να γίνετε μοναδικός ζωγράφος, μεγάλος ποιητής ή διάσημος ηθοποιός.

Μάθημα ζωής

Μέσα στον αέναο κύκλο της ζωής η ψυχή μετενσαρκώνεται σε κάθε ζώδιο με σκοπό να διδάξει και να διδαχθεί κάτι από την μεγάλη έννοια της ΑΓΑΠΗΣ, καθώς εξελίσσεται. Στην μύηση της αγάπης, η ψυχή έρχεται στο τελευταίο υδάτινο ζώδιο για να διδάξει ότι η αγάπη είναι αφοσίωση και να διδαχτεί πως η αγάπη είναι τα ΠΑΝΤΑ. Όταν καταφέρετε να αντιληφθείτε ότι και οι δυο έννοιες είναι ίσες, τότεθα έχετε καταφέρει να κυριαρχήσετε στο τελευταίο αυτό ζώδιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Ηθοποιός, ζωγράφος, ποιητής, συγγραφέας, μέντιουμ, ιερέας, νοσοκόμος, σχεδιαστής μόδας.

στην αρχή

Διαφημίσεις

<

[Home] [Ωροσκόπιο] [Αστρολογία] [Ζώδια] [Αστρολόγοι] [Ωροσκόπος] [Τώρα] [Προβλέψεις] [Π.Προβλέψεις] [Υγεία] [Συναστρία] [Σχέσεις] [Παιδιά] [Παιχνίδια]

Copyright © 2000-2012 Astrofree. All rights reserved Οροι Χρήσης.Το συνολικό περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του astrofree διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση και όχι για επαγγελματική. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του συνόλου ή μέρους αυτού, στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Το astrofree δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.