LOGO

Τι λένε τα άστρα μόνο για σένα ? Μπες στο Club !

  [Home] [Ωροσκόπιο] [Αστρολογία] [Ζώδια] [Αστρολόγοι] [Ωροσκόπος] [Τώρα] [Προβλέψεις] [Υγεία] [Συναστρία] [Σχέσεις] [Παιδιά] [Παιχνίδια]
Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθείς

Ζώδιο Ζυγός

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το έβδομο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου από 23 Σεπτεμβρίου έως 22 Οκτωβρίου

Ωροσκόπος Ζυγού

Ο τρόπος εύρεσης του ωροσκόπου είναι κατά προσέγγιση. Αν θέλετε τα ακριβή στοιχεία από το ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.

Επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα γέννησής σας και βρείτε τον ωροσκόπο σας.

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΖΥΓΟΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ
Μελίνα Μερκούρη
Κάρολος Κουν
Άλκηστις Πρωτοψάλτη
ΞΕΝΟΙ
Όσκαρ Ουάιλντ
Ουώλτερ Ματάου
Μπριτζίτ Μπαρντώ
Ντέμπορα Κερ
Τζίμυ Κάρτερ
Τζων Λένον
Υβ Μοντάν
Μαρτσέλο Μαστρογιάννη

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ποιότητα
Παρορμητική
Στοιχείο
Αέρας
Ρήμα
Ισορροπώ
Πλανήτης
Αφροδίτη
Ιδιότητα
Θηλυκό
Χρώμα
Ροζ
Πέτρα
Χρυσόλιθος
Σημ.σώματος
Νεφρά
Βότανο
Αγριοκύμινο
Πρόσωπο
Αμυγδαλωτό
Χώρα
Αυστρία
Πόλη
Βιέννη

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Αρμονικά
Συνεργάσιμα
Δίκαια
Καλλιτεχνικά
Ισορροπημένα
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Αρετές: Αρμονία, συνεργασία, ομορφιά, δικαιοσύνη.
Κακίες: Αδικία, μισαλλοδοξία, νευρικότητα, ναρκισσισμός.

Ο Ήλιος στο ζώδιο Ζυγός

Ο ήλιος είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος και για την Αστρολογία εκπροσωπεί το κεντρικό εγώ μας, δηλαδή την πραγματική συνείδηση μας. Το ζώδιο όπου βρίσκεται ο Ήλιος δείχνει το επίπεδο της συνείδησης και τον τρόπο που χρησιμοποιούμε, αναζητώντας την ολοκλήρωσή μας σαν άτομα. Για να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας θα παίξει βασικό ρόλο ο οίκος μέσα στον οποίο βρίσκεται ο Ήλιος, εφόσον αυτός δηλώνει την συγκεκριμένη περιοχή της ύλης όπου θα εκδηλώσει την φύση του. Η αυτογνωσία θα έρθει όταν θα ασχοληθούμε με τα θέματα που συνδέονται με τον συγκεκριμένο οίκο. Η θέση και η επιρροή του ήλιου αντιπροσωπεύουν τα βασικά μας βιώματα και ο ρόλος του είναι καθοριστικός στην διαμόρφωση του χαρακτήρα μας.

Ο Ζυγός είναι το έβδομο κατά σειρά ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο και το δεύτερο από τα ζώδια του αέρα, εκφράζοντας τις θετικές δυνάμεις της ημέρας. Η ώριμη ψυχή σας παίρνει την δεύτερη εμπειρία της περνώντας μέσα από το στοιχείο του αέρα. Η πρώτη ήταν αυτή που αισθανθήκατε την πρώτη φορά περνώντας μέσα από τον μεταβλητό ζώδιο των Διδύμων, μόνο που αυτή την φορά είστε πιο ώριμοι και το αέρινο στοιχείο είναι παρορμητικό. Στην συνείδηση του Ζυγού η ψυχή θα συμπεριλάβει τώρα και τις άλλες υπάρξεις για την εξέλιξή της. Τώρα βλέπετε τα πράγματα και από τις δύο όψεις τους και ξέρετε ότι η αρμονία έρχεται μέσα από την ομορφιά, την ισορροπία και την δικαιοσύνη. Το εγώ του Κριού από την απέναντι πλευρά του κύκλου αλλάζει για σας σε αυτή την ενσάρκωση και γίνεται εμείς. Η ψυχή σας κατανοεί πλέον πως το κλειδί για την εξέλιξή της βρίσκεται στις αρμονικές επαφές και στις καλές σχέσεις με τους άλλους. Ισορροπείτε και ολοκληρώνεστε μόνο μέσω των άλλων, ενώ σας είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσετε επαγγελματικά ή ερωτικά τελείως μόνοι σας. Αποτελείται το καλό παράδειγμα στις σχέσεις και είστε ο τύπος που θα βάλετε πρώτες τις ανάγκες του απέναντι σας και ύστερα τον εαυτό σας. Στην δεύτερη αυτή αέρινη ενσάρκωση της, η ψυχή στον Ζυγό, ώριμη πλέον γνωρίζει που θα συγκεντρώσει την προσοχή της και πως θα ασκήσει επιδέξια την διπλωματία για να μπορέσει να επικρατήσει μέσα σ έναν σκληρό γήινο συναγωνισμό.

Ο Κυβερνήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης που σας δίνει την ευγένεια, την γοητεία, την χάρη και την ανάγκη να σας αγαπούν. Φαίνεστε σχεδόν πάντα ευχάριστοι, υποχωρητικοί, εξυπηρετικοί και αποφεύγετε με κάθε μέσο τις προστριβές και οποιαδήποτε σύγκρουση. Το χαρακτηριστικόσχεδόν μόνιμο ακαταμάχητο χαμόγελο σας δεν είναι παρά το όπλο που χρησιμοποιείται για την άμυνα σας, στην προσπάθεια να αφοπλίσετε τον αντίπαλό σας. Αν δεν φέρει αποτέλεσμα το πλατύ χαμόγελο σας τότε θα δοκιμάσετε το επόμενο εφεδρικό σας όπλο, που δεν είναι παρά μόνο φυσικά η φυγή. Το γεγονός αυτό κάνει τους Ζυγούς να φαίνονται στα μάτια των άλλων ασυνεπείς στο λόγο ή και στις πράξεις τους. Θα ξεγλιστρήσετε γρήγορα και αθόρυβα έξω από μια δύσκολη κατάσταση, χωρίς επιθέσεις, αιματηρές μάχες ή πολέμους, για τα οποία δεν θέλετε να γίνετε ούτε λόγος. Ως ειρηνικοί Ζυγοί πολύ σπάνια κάτω από αναγκαστικές συνθήκες θα επιτεθείτε ανοιχτά. Η έμφυτη ευγένεια σας, το πλατύ σας χαμόγελο και η προσφορά σας στους συνανθρώπους, δεν θα αφήνουν ασυγκίνητο όποιον σας πλησιάσει. Η ομορφιά και η αρμονία είναι οι έννοιες που βρίσκουν σύμμαχους τα παιδιά της Αφροδίτης. Λατρεύετε την πολυτέλεια, τα ωραία πράγματα, τα ακριβά ρούχα, τα κομψά κοσμήματα και τα όμορφα λουλούδια. Ότι κακόγουστο ή άσχημο επηρεάζει άμεσα τη διάθεση σας, κάνοντας σας νευρικούς και αγχώδεις.

Ως Ζυγοί προσπαθείτε να φέρετε σχεδόν πάντα την αρμονία, την ομορφιά και την ισορροπία στο περιβάλλον σας με κάθε διπλωματικό τρόπο που είναι το φυσικό σας προσόν. Η χειρότερη στιγμή σας μπορεί είναι όταν θα κληθείτε να πάρετε μια απόφαση. Αρχίζετε τότε να ταλαντεύεστε σαν ζυγαριά που δεν μπορεί να ισορροπήσει και βασανίζεστε ατέρμονα. Αυτή η αναποφασιστικότητα και η αναβλητικότητα σας κάνει πολλές φορές να φαίνεστε στα μάτια των άλλων, ότι θέλετε να τεμπελιάσετε ή ότι αδιαφορείτε. Οι ευαισθησίες σας και οι ιδιότητές σας μπορούν να βρουν διέξοδο μέσα στις τέχνες και στο θέατρο.

Μάθημα ζωής

Μέσα στον αέναο κύκλο της ζωής η ψυχή μετενσαρκώνεται σε κάθε ζώδιο με σκοπό να διδάξει και να διδαχθεί κάτι από την μεγάλη έννοια της ΑΓΑΠΗΣ, καθώς εξελίσσεται. Στην μύηση της αγάπης, η ψυχή έρχεται στο έβδομο αυτό ζώδιο, για να διδάξει ότι η αγάπη είναι ομορφιά και να διδαχτεί πως η αγάπη είναι αρμονία. Όταν καταφέρετε να αντιληφθείτε ότι και οι δυο έννοιες είναι ίσες, τότε θα έχετε καταφέρει να κυριαρχήσετε σε αυτό ζώδιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Διπλωμάτης, εκτιμητής, τραγουδιστής, σχεδιαστής μόδας , αισθητικός, κομμωτής, διακοσμητής, καλλιτέχνης.

στην αρχή

Διαφημίσεις

[Home] [Ωροσκόπιο] [Αστρολογία] [Ζώδια] [Αστρολόγοι] [Ωροσκόπος] [Τώρα] [Προβλέψεις] [Π.Προβλέψεις] [Υγεία] [Συναστρία] [Σχέσεις] [Παιδιά] [ Παιχνίδια ]
Copyright © 2000-2012 Astrofree. All rights reserved Οροι Χρήσης.Το συνολικό περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του astrofree διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση και όχι για επαγγελματική. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του συνόλου ή μέρους αυτού, στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Το astrofree δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.