LOGO

Τι λένε τα άστρα μόνο για σένα ? Μπες στο Club !

] [Ωροσκόπιο] [Αστρολογία] [Ζώδια] [Αστρολόγοι] [Ωροσκόπος] [Τώρα] [Προβλέψεις] [Υγεία] [Συναστρία] [Σχέσεις] [Παιδιά] [Παιχνίδια]
Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθείς

Ζώδιο Τοξότης

Είναι το ένατο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου από 23 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου

Ωροσκόπος Τοξότη

Ο τρόπος εύρεσης του ωροσκόπου είναι κατά προσέγγιση. Αν θέλετε τα ακριβή στοιχεία από το ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.
Επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα γέννησής σας και βρείτε τον ωροσκόπο σας.

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΤΟΞΟΤΕΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ

Μαρία Κάλλας
Δημ. Μιράτ
Διονύσης Σαββόπουλος
Κάρολος Φιξ
Σάκης Ρουβάς

ΞΕΝΟΙ

Φρανκ Σινάτρα
Τζέιν Φόντα
Ουώλτ Ντίσνευ
Κερκ Ντάγκλας
Ουίνστον Τσώρτσιλ
Εντίθ Πιάφ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ποιότητα
Μεταβλητή
Στοιχείο
Φωτιά
Ρήμα
Βλέπω
Πλανήτης
Δίας
Ιδιότητα
Αρσενικό
Χρώμα
Πορφυρό
Πέτρα
Τοπάζι
Σ. σώματος
Γοφοί
Βότανο
Αγριοκύμινο
Πρόσωπο
Αμυγδαλωτό
Χώρα
Αυστρία
Πόλη
Βιέννη

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Φιλοσοφικά
Αισιόδοξα
Πληθωρικά
Ελεύθερα
Επεκτατικά

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Αρετές: Αισιοδοξία, ειλικρίνεια, τιμιότητα, τόλμη, ευθυμία.
Κακίες: Αγένεια, απερισκεψία, αστάθεια, θράσος.

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη

Ο ήλιος είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος και για την Αστρολογία εκπροσωπεί το κεντρικό εγώ μας, δηλαδή την πραγματική συνείδηση μας. Όταν λέμε τι ζώδιο είσαι, εννοούμε από ποιο ζώδιο περνούσε ο ήλιος την στιγμή που γεννιόσουν. Στην Αστρολογία το ζώδιο όπου βρίσκεται ο Ήλιος δείχνει το επίπεδο της συνείδησης και τον τρόπο που χρησιμοποιούμε, αναζητώντας την ολοκλήρωσή μας σαν άτομα. Για να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας θα παίξει βασικό ρόλο ο οίκος μέσα στον οποίον βρίσκεται ο Ήλιος, εφόσον αυτός δηλώνει την συγκεκριμένη περιοχή της ύλης όπου θα εκδηλώσει την φύση του. Η αυτογνωσία θα έρθει όταν θα ασχοληθούμε με τα θέματα που συνδέονται με τον συγκεκριμένο οίκο. Η θέση του και η επιρροή του ήλιου αντιπροσωπεύουν τα βασικά μας βιώματα και ο ρόλος του είναι καθοριστικός στην διαμόρφωση του χαρακτήρα μας.

Ο Τοξότης είναι το ένατο κατά σειρά ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και το τελευταίο από τα ζώδια της φωτιάς, εκφράζοντας τις θετικές αρσενικές δυνάμεις της ημέρας. Η ώριμη ψυχή σας παίρνει την τελευταία εμπειρία της περνώντας μέσα από το στοιχείο της φωτιάς. Στην συνείδηση του Τοξότη η ψυχή θα συμπεριλάβει τώρα τις προηγούμενες γνώσεις της για την εξέλιξή της, θα φιλοσοφεί, αλλά θα εξακολουθεί να είναι αβέβαιη για τις απαντήσεις στο αίνιγμα της ζωής. Τώρα στοχεύετε ψηλότερα, με διεισδυτικό τρόπο και μια αφοπλιστική ειλικρίνεια για να μπορείτε να επικυρώσετε τον ισχυρισμό σας ‘’βλέπω’’.

Ως ‘’Κένταυρος’’ μισός άνθρωπος και μισός άλογο, εκτοξεύετε τα αιχμηρά βέλη της αναζήτησης κατευθείαν στον κέντρο για να βρείτε την αλήθεια. Σαν παιδί του Ξένιου Δία αγαπάτε τα μεγάλα ταξίδια, τις εξωτικές χώρες και τις εξερευνήσεις σε μακρινούς προορισμούς. Ζείτε με μια συνεχή πνευματική αλλά και σωματική υπερδιέγερση. Είστε μια αστείρευτη πηγή ζωντάνιας και απεχθάνεστε την αδράνεια και την απραξία. Οι εργασίες που σχετίζονται με τον νόμο και την τάξη και την διδασκαλία είναι συνήθως η επιλογή σας.

Έχετε την δική σας φιλοσοφική άποψη για τη ζωή, είστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι, πρόσχαροι, εύθυμοι και πολύ φιλικοί. Ανήκετε στους ένθερμους υποστηρικτές της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας. Υιοθετείτε συχνά την στάση του ‘’τρελού’’, η οποία σας επιτρέπει να τα πάτε καλά με τους άλλους και να τους ψυχαγωγείτε, αλλά και για να παραμένετε ελεύθεροι μέσα σας, ώστε να ακολουθήσετε τους ρυθμούς της δική σας ψυχής. Σας αρέσουν τα πειράγματα και οι σκανδαλιές και γι αυτό άλλωστε θεωρείστε ο σάτυρος του ζωδιακού κύκλου. Αν όμως φανεί κάποιος που θα παρεξηγήσει τις καλές σας προθέσεις, δεν θα διστάσετε να επιτεθείτε κατά μέτωπο, άμεσα, με λόγια σκληρά ή πράξεις. Η εντιμότητα, η ειλικρίνεια και η ευθύτητα ιδιαίτερα στα λόγια σας, θα σας φέρνουν πολλές φορές τους άλλους σε τρομερή αμηχανία. Όταν καταλάβετε ότι κάνατε μια γκάφα, θα στεναχωρηθείτε, θα προσπαθήσετε να τη μπαλώσετε αλλά εκεί θα τα κάνετε χειρότερα. Είστε εξωστρεφής χαρακτήρας με χιούμορ, αλλά πολλές φορές γίνεστε υπερβολικοί, κουράζοντας τους γύρω σας.

Είναι ζωτικής σημασίας για σας να αισθάνεστε ελεύθεροι ακόμα και μέσα στο γάμο σας ή σε κάθε είδους συνεργασία. Λατρεύετε τα ζώα και σας ξεκουράζει πολύ το να αφιερώνετε χρόνο σε αυτά. Ο αθλητισμός και τα σπορ είναι τομείς που λατρεύεται και μπορείτε να διακριθείτε μεταξύ των πρώτων.

Μάθημα ζωής

Μέσα στον αέναο κύκλο της ζωής η ψυχή μετενσαρκώνεται σε κάθε ζώδιο με σκοπό να διδάξει και να διδαχθεί κάτι από την μεγάλη έννοια της ΑΓΑΠΗΣ, καθώς εξελίσσεται. Στην μύηση της αγάπης, η ψυχή έρχεται στο ένατο αυτό ζώδιο, για να διδάξει ότι η αγάπη είναι εντιμότητα και να διδαχτεί πως η αγάπη είναι αφοσίωση. Όταν καταφέρετε να αντιληφθείτε ότι και οι δυο έννοιες είναι ίσες, τότε θα έχετε καταφέρει να κυριαρχήσετε σε αυτό ζώδιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Δικαστικός, αστυνομικός, εξερευνητής, κτηνίατρος, εκδότης, γυμναστής, γιατρός, συγγραφέας, καθηγητής, δάσκαλος.

στην αρχή

Διαφημίσεις

[Home] [Ωροσκόπιο] [Αστρολογία] [Ζώδια] [Αστρολόγοι] [Ωροσκόπος] [Τώρα] [Προβλέψεις] [Π.Προβλέψεις] [Υγεία] [Συναστρία] [Σχέσεις] [Παιδιά] [Παιχνίδια]

Copyright © 2000-2012 Astrofree. All rights reserved Οροι Χρήσης.Το συνολικό περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του astrofree διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση και όχι για επαγγελματική. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του συνόλου ή μέρους αυτού, στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Το astrofree δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.