LOGO

Τι λένε τα άστρα μόνο για σένα ? Μπες στο Club !

] [Ωροσκόπιο] [Αστρολογία] [Ζώδια] [Αστρολόγοι] [Ωροσκόπος] [Τώρα] [Προβλέψεις] [Υγεία] [Συναστρία] [Σχέσεις] [Παιδιά] [Παιχνίδια]
Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθείς

Ζώδιο Σκορπιός

Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι το όγδοο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και διαρκεί από 23 Οκτωβρίου έως 22 Νοεμβρίου.

Ωροσκόπος Σκορπιού

Επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα γέννησης σας και βρείτε τον ωροσκόπο σας
Αυτός ο τρόπος εύρεσης του ωροσκόπου είναι κατά προσέγγιση. Αν θέλετε την ακριβή θέση του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ.

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΕΛΛΗΝΕΣ

Οδυσσέας ελίτης
Δημ.Ψαθάς
Μανόλης Ανδρόνικος
Λυκούργος Καλέργης
Μάνος Χατζηδάκης
Γιάννης Ριζόπουλος
Κων/νος Μητσοτάκης
Τζένη Καρέζη.

ΞΕΝΟΙ

Ρίτσαρτ Μπάρτον
Μαρία Κιουρί
Τεντ Τάρνερ
Πρίγκιπας Κάρολος
Γκρέϊς Κέλη
Πάμπλο Πικάσο
Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ
Ουίστον Τσώρτσιλ
Μαρία Αντουανέτα
Ίντιρα Γκάντι
Μπιλ Γκέϊτς
Φρανκ Σινάτρα
Βίβιαν Λη.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ποιότητα
Σταθερή
Στοιχείο
Νερό
Ρήμα
Ποθώ
Πλανήτης
Πλούτων
Ιδιότητα
Θηλυκό
Χρώμα
Πορφυρό
Πέτρα
Άκουα-μαρίνα
Σημ.σώματος
Γεν. όργανα
Βότανο
Πικραλίδα
Πρόσωπο
Τετράγωνο
Χώρα Νορβηγία
Πόλη
Νέα Ορλεάνη

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διεισδυτικά
Δυνατά
Αποφασιστικά
Μυστικά
Έντονα
Δραστικά

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Αρετές : Αποφασιστικότητα, επιμονή, διόραση, φαντασία, οξυδέρκεια.
Κακίες : Ζήλια, μνησικακία, αδιαλλαξία, εκδικητικότητα, καχυποψία.

Ο Ήλιος στο ζώδιο Σκορπιός

Ο ήλιος είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος και για την Αστρολογία εκπροσωπεί το κεντρικό εγώ μας, δηλαδή την πραγματική συνείδηση μας. Όταν λέμε, τι ζώδιο είσαι, εννοούμε από ποιο ζώδιο περνούσε ο ήλιος την στιγμή που γεννιόσουν. Το ζώδιο όπου βρίσκεται ο Ήλιος δείχνει το επίπεδο της συνείδησης και τον τρόπο που χρησιμοποιούμε, αναζητώντας την ολοκλήρωσή μας σαν άτομα. Για να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας θα παίξει βασικό ρόλο ο οίκος μέσα στον οποίο βρίσκεται ο Ήλιος, εφόσον αυτός δηλώνει την συγκεκριμένη περιοχή της ύλης όπου θα εκδηλώσει την φύση του. Η αυτογνωσία θα έρθει όταν θα ασχοληθούμε με τα θέματα που συνδέονται με τον συγκεκριμένο οίκο. Η θέση του και η επιρροή του ήλιου αντιπροσωπεύουν τα βασικά μας βιώματα και ο ρόλος του είναι καθοριστικός στην διαμόρφωση του χαρακτήρα μας.

Ο Σκορπιός είναι το όγδοο κατά σειρά ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και το δεύτερο από τα ζώδια του νερού εκφράζοντας τις αρνητικές θηλυκές δυνάμεις της νύχτας. Η ώριμη αυτή ψυχή παίρνει την δεύτερη εμπειρία της περνώντας μέσα από το στοιχείο του νερού. Η πρώτη ήταν αυτή που αισθάνθηκε την πρώτη φορά περνώντας μέσα από τον παρορμητικό έφηβο Καρκίνο, μόνο που αυτή την φορά είναι ώριμη και το υδάτινο στοιχείο είναι σταθερό. Στην συνείδηση του Σκορπιού η ψυχή θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την ανακάλυψη από το τρομερό μυστήριο της ύπαρξης της. Τώρα βλέπει τα πράγματα σε βάθος και ξέρει πως θα διεισδύσει στο πυρήνα των καταστάσεων για να ανακαλύψει την θαμμένη αλήθεια και την γνώση. Το κατέχω του Ταύρου από την απέναντι πλευρά του κύκλου αλλάζει εδώ, δίνοντας την θέση του στο αγαπημένο σας ρήμα ‘’ποθώ’’. Η ψυχή κατανοεί πλέον πως το κλειδί για την εξέλιξή της βρίσκεται στην πάλη ενάντια στις δυνατές δοκιμασίες που την περιμένουν σε αυτή την ενσάρκωση της και πρέπει να προσπαθήσει να τα καταφέρει μόνη της.

Ο Κυβερνήτης του Σκορπιού είναι ο Πλούτωνας, ο μικρός πλανήτης με την αντιστρόφως ανάλογη πανίσχυρη επιρροή του, είναι υπεύθυνος για την ισχυρή και αποφασιστική φύση σας. Σαν παιδιά του Πλούτωνα ξεχωρίζετε από τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου και του σώματος σας. Παρουσιάζετε μια ήρεμη και ήσυχη εικόνα προς τα έξω, μέσα σας όμως κρύβεται ο πιο έντονος και παθιασμένος τύπος που έχει συναντήσει κανείς. Έχετε την αποφασιστικότητα και την αντοχή του δυνατού και σκληρού πολεμιστή. Όταν αποφασίσετε να κάνετε κάτι θα το κάνετε χωρίς να μπορεί σχεδόν κανείς να σας αλλάξει την γνώμη. Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη όταν αποφασίσετε να κατακτήσετε ένα στόχο σας. Οι Σκορπιοί είστε οι φαινομενικά αδέκαστοι και σκληροί τύποι του ζωδιακού κύκλου. Αν κάποιοι χρειαστεί να σας αντιμετωπίσει ως αντίπαλους τότε σίγουρα θα το μετανιώσουν. Η δύναμη και η επιμονή σας είναι πολλή μεγάλη και αυτό το γνωρίζετε πολύ καλά.

Είστε πολύ εσωστρεφείς, κλειστοί και αθεράπευτα μυστικοπαθείς. Η αυτοκυριαρχία και η αυτοσυγκράτηση σας είναι οι αρετές σας που πολλοί θα τις ζήλευαν. Αν όμως κάποιος ζητήσει τη γνώμη σας για κάτι, τότε θα δώσετε την πιο ευθεία απάντηση, χωρίς κολακείες και υπαινιγμούς. Ο μαγνητισμός σας υπνωτίζει σχεδόν τους πάντες και τα πάντα και όταν θέλετε να πείσετε κάποιον ξέρετε πως να τον κάνετε στο έπακρο. Έχετε την ικανότητα να διεισδύσετε και να διαισθανθείτε πολύ εύκολα τα κρυφά σημεία για πρόσωπα και καταστάσεις. Η δυνατή μνήμη σας δεν ξεχνά ποτέ το καλό ή το κακό που σας κάνανε. Έλκεστε από τα μυστήρια της ζωής, το σεξ και τους κινδύνους. Ενδιαφέρεστε βαθιά για τα θρησκευτικά και φιλοσοφικά θέματα. Η ζωή σας περιλαμβάνει συνήθως κάποιες έντονες ή και τραγικές καταστάσεις και γεγονότα. Στον έρωτα είστε εμπαθείς ως εραστές, αρκετά καταπιεστικοί με την ζήλια σας και κάποιοι γίνεστε σχεδόν δυνάστες μέσα στην σχέση σας. Αγαπάτε δυνατά και με πάθος αλλά δεν θα δείξετε εύκολα τα αισθήματά σας στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Μάθημα ζωής

Μέσα στον αέναο κύκλο της ζωής η ψυχή μετενσαρκώνεται σε κάθε ζώδιο με σκοπό να διδάξει και να διδαχθεί κάτι από την μεγάλη έννοια της ΑΓΑΠΗΣ, καθώς εξελίσσεται. Μέσα στον κύκλο των δώδεκα εμπειριών, πάνω στην μύηση της αγάπης, η ψυχή έρχεται στο όγδοο αυτό ζώδιο για να διδάξει ότι η αγάπη είναι πάθος και να διδαχτεί πως η αγάπη είναι παράδοση. Όταν καταφέρετε να αντιληφθείτε ότι και οι δυο έννοιες είναι ίσες, τότε θα έχετε καταφέρει να κυριαρχήσετε σε αυτό ζώδιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Πολιτικός, επιχειρηματίας, ντετέκτιβ, ψυχίατρος, αστυνομικός, στρατιωτικός, θεραπευτής, ζωγράφος, ποιητής.

στην αρχή

Διαφημίσεις

[Home] [Ωροσκόπιο] [ Αστρολογία ] [Ζώδια] [ Αστρολόγοι ] [Ωροσκόπος] [Τώρα] [ Προβλέψεις ] [Π.Προβλέψεις] [Υγεία] [Συναστρία] [Σχέσεις] [Παιδιά] [Παιχνίδια]
Copyright © 2000-2012 Astrofree. All rights reserved Οροι Χρήσης.Το συνολικό περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του astrofree διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση και όχι για επαγγελματική. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του συνόλου ή μέρους αυτού, στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Το astrofree δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.