LOGO

Τι λένε τα άστρα μόνο για σένα ? Μπες στο Club !

] [Ωροσκόπιο] [Αστρολογία] [Ζώδια] [Αστρολόγοι] [Ωροσκόπος] [Τώρα] [Προβλέψεις] [Υγεία] [Συναστρία] [Σχέσεις] [Παιδιά] [Παιχνίδια]
Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθείς

Ζώδιο Ταύρος

Είναι το δεύτερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου από 21 Απριλίου έως 20 Μαΐου

Ωροσκόπος Ταύρου

Ο τρόπος εύρεσης του ωροσκόπου είναι κατά προσέγγιση. Αν θέλετε τα ακριβή στοιχεία από το ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.

Επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα γέννησής σας και βρείτε τον ωροσκόπο σας.

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΤΑΥΡΟΙ

ΕΛΛΗΝΕΣ
Κων/νος Καβάφης
Γιάννης Ρίτσος
Αδαμάντιος Κοραής
Ευάγγελος Αβέρωφ
Θόδωρος Αγγελόπουλος
Λάκης Λαζόπουλος
Δήμητρα Λιάννη
Μιμή Ντενίση
ΞΕΝΟΙ
Λόρενς Ολιβιέ
Σερ
Σίρλευ Μακλέιν
Λεονάντο Νταβίνσκι
Όρσον Ουέλς
Γκάρυ Κούπερ
Μπίλυ Τζόελ
Σπένσερ Τρέισυ
Τζίμυ Στιούαρτ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ποιότητα
Σταθερή
Στοιχείο
Γη
Πλανήτης
Αφροδίτη
Ρήμα
Έχω
Ιδιότητα
Θηλυκό
Χρώμα
Ροζ
Πέτρα
Ζαφείρι
Σ.Σώματος
Λαιμός
Βότανο
Κάρδαμο
Πρόσωπο
Τετράγωνο
Χώρα
Ιρλανδία
Πόλης
Λονδίνο

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Υπομονετικά
Στοργικά
Πρακτικά
Σταθερά
Αισθησιακά
Καλλιτεχνικά
Κτητικά

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Αρετές: Υπομονή, επιμονή, τρυφερότητα, στοργή, αντοχή, εκλεκτικότητα, φιλότιμο.

Κακίες: Πείσμα, ξεροκεφαλιά, μνησικακία, οκνηρία, τεμπελιά, βραδυκινησία.

O Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου

Ο ήλιος είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος και για την Αστρολογία εκπροσωπεί το κεντρικό εγώ την πραγματική συνείδηση. Όταν λέμε τι ζώδιο είσαι, εννοούμε από ποιο ζώδιο περνούσε ο ήλιος την στιγμή που γεννιόσουν. Η θέση του ήλιου και η επιρροή του αντιπροσωπεύουν τα βασικά βιώματα μας και τον ρόλο του στην διαμόρφωση του χαρακτήρα μας. Το ζώδιο όπου βρίσκεται ο Ήλιος δείχνει το επίπεδο της συνείδησης και τον τρόπο που χρησιμοποιούμε, αναζητώντας την ολοκλήρωσή μας.

Στην δυτική αστρολογία ο Κριός θεωρείται το πρώτο ζώδιο του Ζωδιακού κύκλου και όλα τα υπόλοιπα ζώδια αρχίζουν να μετριούνται με αυτόν σαν αφετηρία. Η δεύτερη αναπτυσσόμενη εμπειρία της ψυχής είναι η επίγνωση του άντρα ή της γυναίκας στο πρώτο στοιχείο της γης, τον Ταύρο, εκφράζοντας τις θετικές θηλυκές δυνάμεις της νύχτας. Ο ήλιος στον Ταύρο δείχνει το νήπιο του ζωδιακού κύκλου, το οποίο ανακαλύπτει για πρώτη φορά τις πέντε αισθήσεις, μετά την βρεφική εμπειρία του στον Κριό. Τώρα μπορεί να αναγνωρίσει αυτά που μπορεί να πιάσει, να δει, να μυρίσει, να ακούσει και να γευτεί. Συμβολικά ως νήπιο βρίσκει την ευτυχία μέσα στην οικογένεια και σε ότι του είναι οικείο και όχι με άγνωστο κόσμο και ξένα περιβάλλοντα γι αυτόν. Μέσα από αυτή την εμπειρία η ψυχή ανακαλύπτει τις αισθήσεις και παίρνει χαρά μαθαίνοντας να τις χρησιμοποιεί. Πιστεύει και ακολουθεί μόνο τα απτά και πρακτικά δεδομένα. Η ασφάλεια, η σιγουριά και η σταθερότητα είναι αυτά που θα διδαχθεί στην διάρκεια της ζωή του. Το δεύτερο ζώδιο του κύκλου είναι όμορφο και αισθησιακό εφόσον κυβερνάται από τον πλανήτη της αρμονίας, την Αφροδίτη. Η θηλυκή φύση του κυρίαρχου πλανήτη σας, κάνει να φαίνεστε πιο παθητικοί και δεκτικοί όταν εκφράζεστε. Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης γι αυτό συνδέεται με την γονιμότητα και την παραγωγή. Αν υπάρχουν αρνητικές όψεις του ήλιου τότε μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στειρότητας ή δυσκολίες στην αναπαραγωγή. Ως Ταύρος δεν ξεφεύγετε εύκολα από το πρόγραμμα και από την πορεία σας. Η διατήρηση των πραγμάτων που κατέχετε και η απροθυμία να κάνετε αλλαγές για μεγάλες περιόδους είναι βασικό στοιχείο του χαρακτήρα σας. Οι άνθρωποι με έντονα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου έχουν την τάση να είναι υλιστές και να τελματώνουν συχνά μέσα σε μια ρουτίνα. Όταν μάθετε να αποκόβεστε περιοδικά από αυτά που σας δένουν, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη αντίληψη της ζωής.

Όταν καθορίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και πράγματα, τα κατέχετε και χτίζετε συνήθως ένα τοίχο προστασίας και ασφάλειας γύρω τους. Οι ρυθμοί σας είναι αργοί και θέλετε αρκετό χρόνο για να κάνετε κάτι, ενώ δυσκολεύεστε αρκετά μέχρι να καταλήξετε σε μια απόφαση. Αφού εξετάσετε όλες τις πλευρές ενός ζητήματος μετά από μακροχρόνια διεργασία, τότε δεν θα αλλάξετε τις αποφάσεις σας με τίποτε και για κανέναν λόγο. Έχετε πολύ συγκεκριμένες ιδέες και αρχές και σπάνια επηρεάζεστε από άλλους. Προτιμάτε να αφομοιώνετε πλήρως μια ιδέα και ανταποκρίνεστε στις καταστάσεις με μια τελείως πρακτική στάση. Όταν οι αγαπημένοι σας επιθυμούν μια αλλαγή, αυτό μπορεί να σας προκαλέσει μεγάλο άγχος και μερικές φορές ίσως και πανικό. Οι αισθήσεις σας είναι πολύ ανεπτυγμένες και αυτός είναι ο λόγος που θέλετε να γεύεστε τα πιο νόστιμα φαγητά (καλοφαγάς), να ζείτε σε ένα όμορφο σπίτι, να αγγίζετε απαλά, βελούδινα ή μεταξωτά υφάσματα, να μυρίζετε ωραίες μυρωδιές, να ακούτε ποιοτική μουσική. Οι ανεπτυγμένες αισθήσεις και η υποκριτική ικανότητά σας ίσως είναι η αιτία που γίνεστε συχνά από τους πρώτους μέσα στον κατάλογο των καλλιτεχνών.

Τα υλικά αγαθά παίζουν μεγάλο ρόλο για εσάς και θα παλέψετε σκληρά μέχρι να δημιουργήσετε τα δικά σας αποκτήματα, χρησιμοποιώντας την εργατικότητα, την υπομονή και την επιμονή σας, εκτός αν ο ήλιος σας είναι χτυπημένος από αρνητικές όψεις. Ύστερα από μια χειρωνακτική ή οικονομικού περιεχομένου εργασία θα προτιμήσετε τον ήσυχο καναπέ του σπιτιού σας, απολαμβάνοντας μια ήρεμη και σπιτική ζωή. Το φιλότιμο είναι μια έννοια που σας ταιριάζει απόλυτα, εφόσον μπορεί εύκολα κανείς να σας παρασύρει να τον βοηθήσετε. Η υπομονή είναι επίσης ένα από κυριότερα χαρακτηριστικά σας και θα αντέξετε πολλά μέχρι να την εξαντλήσετε. Όταν όμως ανάψει το κόκκινο λαμπάκι της αντοχής σας, τότε καλύτερα να εξαφανιστούν οι γύρω σας, γιατί θα δουν έναν πραγματικό αβυσσαλέο ταύρο. Αργείτε πολύ να πάρετε μια απόφαση και στα ερωτικά σας, γι'' αυτό είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο, να αλλάξετε την σχέση σας. Το αγαπημένο σας πρόσωπο θα πρέπει να σας αποδείξει έμπρακτα και για πολλά χρόνια ότι ανήκει μόνο σε σας και είναι αποκλειστικά μαζί σας. Αν το ταίρι σας εφοδιαστεί με πολύ υπομονή μέχρι να αποφασίσετε να παντρευτείτε, τότε θα δει πως άξιζε τον κόπο. Είστε ένας από τους πιο πιστούς, σταθερούς και τρυφερούς σπιτόγατους, που θα μοιραστεί μαζί με τον σύντροφό του, όλες τις ανέσεις που εξασφάλισε για τον εαυτό του. Είναι γραφτό να αντιλαμβάνεστε τη φύση της αγάπης και παρόλα αυτά να αναπτύσσετε μια μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα όταν έρχεστε αντιμέτωποι με το κέρδος ή την απώλεια.

Μάθημα ζωής

Μέσα στον αέναο κύκλο της ζωής η ψυχή μετενσαρκώνεται σε κάθε ζώδιο με σκοπό να διδάξει και να διδαχθεί κάτι από την μεγάλη έννοια της ΑΓΑΠΗΣ, καθώς εξελίσσεται. Η ενσάρκωση της ψυχής στο δεύτερο αυτό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου έρχεται να διδάξει πως η αγάπη είναι υπομονή και να διδαχτεί πως η αγάπη είναι η δύναμη της συγχώρεσης. Όταν καταφέρετε να αντιληφθείτε ότι και οι δυο είναι ίσες, τότε θα έχετε καταφέρει να κυριαρχήσετε στο γήινο αυτό ζώδιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Ηθοποιός, οικονομολόγος, κτηματίας, χρηματιστής, εργολάβος οικοδομών, τραπεζίτης.

στην αρχή

Διαφημίσεις

[Home] [Ωροσκόπιο] [Αστρολογία] [Ζώδια] [Αστρολόγοι] [Ωροσκόπος] [Τώρα] [Προβλέψεις] [Π.Προβλέψεις] [Υγεία] [Συναστρία] [Σχέσεις] [Παιδιά] [Παιχνίδια]

Copyright © 2000-2012 Astrofree. All rights reserved Οροι Χρήσης.Το συνολικό περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του astrofree διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση και όχι για επαγγελματική. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του συνόλου ή μέρους αυτού, στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Το astrofree δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.