LOGO

Τι λένε τα άστρα μόνο για σένα ? Μπες στο Club !

] [Ωροσκόπιο] [Αστρολογία] [Ζώδια] [Αστρολόγοι] [Ωροσκόπος] [Τώρα] [ Προβλέψεις] [Υγεία] [ Συναστρία] [Σχέσεις] [Παιδιά] [Παιχνίδια]
Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθείς

Ζώδιο Δίδυμοι

Είναι το τρίτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου από 21 Μαΐου με 21 Ιουνίου

Ωροσκόπος Διδύμων

Ο τρόπος εύρεσης του ωροσκόπου είναι κατά προσέγγιση. Αν θέλετε τα ακριβή στοιχεία από το ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.
Επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα γέννησής σας και βρείτε τον ωροσκόπο σας.

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανδρέας Μιαούλης
Ντέμης Ρούσος
Βίκυ Μοσχολιού
Ηλίας Ηλιού
Ντίνος Ηλιόπουλος
ΞΕΝΟΙ
Έρολ Φλιν
Χένρυ Κίσσιγκερ
Τζούντυ Γκάρλαντ
Ντην Μάρτιν
Νάνσυ Σινάτρα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ποιότητα
Παρορμητική
Στοιχείο
Αέρας
Ρήμα
Μαθαίνω
Κυρ.πλανήτης
Ερμής
Ιδιότητα
Αρσενικό
Χρώμα
Κίτρινο
Πέτρα
Αχάτης
Σημ.σώματος
Πνεύμονες
Βότανο
Λεβάντα
Πρόσωπο
Μακρύ
Χώρα
Η.Π.Α
Πόλη
Μελβούρνη

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Θεωρητικά
Κοινωνικά
Επικοινωνιακά
Διανοητικά
Εναλλακτικά
Πολύμορφα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Αρετές: Εξυπνάδα, αντίληψη, επικοινωνία, ευελιξία, προσαρμοστικότητα.
Κακίες: Πονηριά, διπλοπροσωπία, υποκρισία, ιδιοτροπία, ασυνέπεια.

O Ήλιος στο ζώδιο των Διδύμων

Ο ήλιος είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος και για την Αστρολογία εκπροσωπεί το κεντρικό εγώ την πραγματική συνείδηση. Όταν λέμε, τι ζώδιο είσαι, εννοούμε από ποιο ζώδιο περνούσε ο ήλιος την στιγμή που γεννιόσουν. Η θέση του ήλιου και η επιρροή του αντιπροσωπεύουν τα βασικά βιώματα μας και τον ρόλο του στην διαμόρφωση του χαρακτήρα μας. Το ζώδιο όπου βρίσκεται ο Ήλιος δείχνει το επίπεδο της συνείδησης και τον τρόπο που χρησιμοποιούμε, αναζητώντας την ολοκλήρωσή μας.

Οι Δίδυμοι είναι το τρίτο ζώδιο κατά σειρά στον ζωδιακό κύκλο και το πρώτο από τα ζώδια του αέρα, εκφράζοντας τις θετικές αρσενικές δυνάμεις της ημέρας. Η παιδική αυτή ψυχή έχει την εμπειρία της περνώντας από το πρώτο ζώδιο της φωτιάς τον Κριό και από το δεύτερο ζώδιο την γης τον Ταύρο. Τώρα η ψυχή για πρώτη φορά θα αντικρίσει και θα μάθει για το τρίτο βασικό στοιχείο της φύσης τον αέρα, δηλαδή το πνεύμα. Για πρώτη φορά η ψυχή στην πορεία της για ''το γνώθι σε εαυτό θα γνωρίσει το διανοητικό επίπεδο. Αυτός είναι ο λόγος που οι διανοητικές ιδιότητες και οι επικοινωνιακές ικανότητες του διπλού αυτού ζωδίου χαρακτηρίζουν έντονα την προσωπικότητά του.

Ο θεός Ερμής ήταν ο αγγελιοφόρος του Ολύμπου, ενημέρωνε τους Θεούς για ό, τι γινότανε και μετέφερε τα μηνύματα μεταξύ τους. Ο Ερμής ως κυρίαρχος πλανήτης των Διδύμων σας δίνει την εξαιρετική ικανότητα για επικοινωνία και είναι αυτή που εκφράζει εξ ολοκλήρου την επικοινωνιακή φύση σας. Ο προστάτης πλανήτης σας προικίζει με ένα έμφυτο ταλέντο στο γραπτό και προφορικό λόγο. Είστε ιδανικοί στις σπουδές, στις μελέτες και στις έρευνες. Έχετε μεγάλη ευκολία στην εκμάθηση ξένων γλωσσών και στην ανώτερη εκπαίδευση. Οι Δίδυμοι ονομάζεστε "Μέλισσες του ζωδιακού" και πολύ δίκαια, εφόσον σας αρέσει να πετάτε σαν τις μέλισσες, από τη μια γνώση στην άλλη, από τη μία πληροφορία στην άλλη. Το πρόβλημα αρχίζει όταν το κάνετε, ασταμάτητα γιατί φυσικό είναι να μην εμβαθύνετε σχεδόν ποτέ ιδιαίτερα σε κάτι. Και η αλήθεια είναι πως η αμάθεια είναι προτιμότερη από ημιμάθεια.

Προσαρμόζεστε με ευκολία σε διαφορετικές συνθήκες και με διάφορους τύπους ανθρώπων, απεχθάνεστε την ρουτίνα και οι ασχολίες σας είναι συνήθως πολλές και διαφορετικές. Συχνά γίνεστε αγχώδεις, νευρικοί και αδυνατείτε να παραμείνετε στην ίδια θέση για πολλή ώρα. Η επικοινωνιακή ικανότητά σας μπορεί να εκφραστεί άλλοτε αρνητικά και άλλοτε θετικά. Έτσι όταν την εκφράζετε αρνητικά ασχολείστε με μικροπράγματα, γίνεστε περίεργοι σε βαθμό αδιακρισίας, κάνετε πως τα ξέρετε όλα, γίνεστε διπλοπρόσωποι και πονηροί. Η προσοχή σας διασπάται συνεχώς από οτιδήποτε δεν έχετε ξαναδεί ή ξανακούσει. Θετικά, μπορεί να εκφραστεί με την διδασκαλία, την εξερεύνηση και την αναμετάδοση πληροφοριών. Είστε εύστροφοι, ευφυείς και ετοιμόλογοι σε κάθε συζήτηση. Μπορείτε εύκολα να πείσετε τους άλλους να συμφωνήσουν μαζί σας με μια εύστροφη επιχειρηματολογία και να αλλάξετε ακόμη και τις πεποιθήσεις τους. Αυτή η ιδιότητά σας μπορεί να σας κάνει επιτυχημένους πολιτικούς και γενικά εξαιρετικό χειριστή των ανθρώπινων σχέσεων. Μπορεί να είστε ασυνεπείς στα ραντεβού σας, όχι επίτηδες, αλλά γιατί κάτι άλλο στην διαδρομή σας μπορεί να τράβηξε την προσοχή σας. Παρόλα αυτά, μπορείτε να πείσετε εύκολα με την ευγλωττία σας και με ένα πλατύ χαμόγελο για το επόμενο ραντεβού. Το αγαπημένο σας πρόσωπο θα είναι δύσκολο να πιστέψει, ότι με τόσες γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις του είστε πιστοί.

Μάθημα ζωής

Μέσα στον αέναο κύκλο της ζωής η ψυχή μετενσαρκώνεται σε κάθε ζώδιο με σκοπό να διδάξει και να διδαχθεί κάτι από την μεγάλη έννοια της ΑΓΑΠΗΣ, καθώς εξελίσσεται. Η ψυχή μέσα από την ενσάρκωση της στο τρίτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου έρχεται να διδάξει πως η αγάπη είναι ετοιμότητα πνεύματος και να διδαχτεί πως η αγάπη είναι αίσθημα. Όταν καταφέρετε να αντιληφθείτε ότι και οι δυο είναι ίσες, τότε θα έχετε καταφέρει να κυριαρχήσετε στο συγκεκριμένο ζώδιο. Η ενσάρκωση της ψυχής στο τρίτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου έρχεται να διδάξει πως η αγάπη είναι ετοιμότητα πνεύματος και να διδαχτεί πως η αγάπη είναι αίσθημα. Όταν καταφέρετε να αντιληφθείτε ότι και οι δυο είναι ίσες, τότε θα έχετε καταφέρει να κυριαρχήσετε στο συγκεκριμένο ζώδιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Πολιτικός, δημοσιογράφος, μεταφραστής, ηθοποιός, μίμος, τηλεφωνητής , συγγραφέας , πωλητής.

αρχήστην αρχή

Διαφημίσεις

[Home] [Ωροσκόπιο] [Αστρολογία] [Ζώδια] [Αστρολόγοι] [Ωροσκόπος] [Τώρα] [Προβλέψεις] [Π.Προβλέψεις] [Υγεία] [Συναστρία] [Σχέσεις] [Παιδιά] [Παιχνίδια]

Copyright © 2000-2012 Astrofree. All rights reserved Οροι Χρήσης.Το συνολικό περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του astrofree διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση και όχι για επαγγελματική. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του συνόλου ή μέρους αυτού, στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Το astrofree δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.