LOGO

Τι λένε τα άστρα μόνο για σένα ? Μπες στο Club !

[Home] [Ωροσκόπιο] [Αστρολογία] [Ζώδια] [Αστρολόγοι] [Ωροσκόπος] [Τώρα] [Προβλέψεις] [Υγεία] [Συναστρία] [ Σχέσεις] [Παιδιά] [Παιχνίδια]
Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθείς
Ζώδιο Παρθένος

Το έκτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου από 24 Αυγούστου μέχρι 22 Σεπτεμβρίου.

Ωροσκόπος Παρθένου

Ο τρόπος εύρεσης του ωροσκόπου είναι κατά προσέγγιση. Αν θέλετε τα ακριβή στοιχεία από το ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.
Επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα γέννησής σας και βρείτε τον ωροσκόπο σας.

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΕΛΛΗΝΕΣ

Αρ. Βαλαωρίτης
Ελευθέριος Βενιζέλος
Δημ. Παπαμιχαήλ
Μάνος Κατράκης
Στέλιος Καζαντζίδης

ΞΕΝΟΙ

Ίνγκριτ Μπέρκμαν
Λωρήν Μπακώλ
Γκρέτα Γκάρμπο
Σοφία Λόρεν
Ελία Καζάν
Πήτερ Σέλερς
Ραίη Τσάρλς.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ποιότητα
Μεταβλητή
Στοιχείο
Γη
Ιδιότητα
Θηλυκό
Πλανήτης
Ερμής
Ρήμα
Αναλύω
Χρώμα
Καφέ
Πέτρα
Κορνεόλης
Σημ.σώματος
Έντερα, νεύρα
Βότανο
Μυρτιά
Πρόσωπο
Οβάλ
Χώρα
Ελλάδα
Πόλη
Παρίσι

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Αναλυτικά
Κριτικά
Σχολαστικά
Εργατικά
Υπηρεσιακά
Διακριτικά

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Αρετές:

Ανάλυση, κριτική, μεθοδικότητα, υπηρεσία, εργατικότητα, παρατηρητικότητα.

Κακίες:

Σχολαστικότητα, κακεντρέχεια,ζήλια,μιζέρια, ιδιοτροπία.

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Παρθένου

Ο ήλιος είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος και για την Αστρολογία εκπροσωπεί το κεντρικό εγώ, δηλαδή την πραγματική συνείδηση μας. Όταν λέμε τι ζώδιο είσαι, εννοούμε από ποιο ζώδιο περνούσε ο ήλιος την στιγμή που γεννιόσουν. Το ζώδιο όπου βρίσκεται ο Ήλιος δείχνει το επίπεδο της συνείδησης και τον τρόπο που την χρησιμοποιούμε αναζητώντας την ολοκλήρωσή μας. Η θέση του και η επιρροή του ήλιου αντιπροσωπεύουν τα βασικά μας βιώματα και ο ρόλος του είναι καθοριστικός στην διαμόρφωση του χαρακτήρα μας.

Ο Παρθένος είναι το έκτο ζώδιο κατά σειρά στον ζωδιακό κύκλο και το δεύτερο από τα ζώδια της γης, εκφράζοντας τις αρνητικές θηλυκές δυνάμεις της νύχτας. Η ώριμη αυτή ψυχή παίρνει την δεύτερη εμπειρία της περνώντας από το στοιχείο της γης. Η πρώτη ήταν αυτή που αισθάνθηκε περνώντας την πρώτη φορά από τον σταθερό Ταύρο. Η γήινη του φύση σας αυτή την φορά θα είναι μεταβλητή και ο χρόνος εκτιμάται διαφορετικά για έναν Παρθένο. Ο προγραμματισμός και ο χρόνος παίρνουν μεγάλες διαστάσεις και δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο, παρά μόνο για εργασία. Στην δεύτερη αυτή γήινη ενσάρκωση της η ψυχή στον Παρθένο είναι ώριμη πλέον γνωρίζει που θα συγκεντρώσει την προσοχή και την σχολαστικότητα της, για να επικρατήσει στον σκληρό ανταγωνισμό της επικοινωνίας και των συναλλαγών.

Το βασικότερο από τα χαρακτηριστικά του ήλιου σε αυτή την θέση είναι η ικανότητα της διάκρισης όπως και ο "Περφεξιονισμός" που σας χαρακτηρίζει ως Παρθένο. Η αναλυτική και κριτική σας φύση είναι λόγος που δεν αφήνετε να περάσει απαρατήρητη και ασχολίαστη η παραμικρή λεπτομέρεια γύρω σας. Εξετάζετε με τρομερή σχολαστικότητα το κάθε θέμα, κάτι που πολλές φορές γίνεται η αιτία να χάνετε τη γενική εικόνα. Η τάξη, η ακρίβεια και η μεθοδικότητα είναι οι αρετές που θα σας κάνουν να έχετε πάντα συνέπεια στα ραντεβού σας, πεντακάθαρα ρούχα, τακτοποιημένα συρτάρια και ένα αστραφτερό σπίτι. Είστε παράδειγμα εργατικότητας, ενώ μπορείτε να βγάλετε σε πέρας την πιο σκληρή δουλειά, αρκεί να έχετε αρκετό χρόνο και τα κατάλληλα εργαλεία.

Ο Παρθένος είναι το ζώδιο της προσφοράς και της υπηρεσίας, γι αυτό σας αρέσει να βοηθάτε τους γύρω σας και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας όπου μπορείτε. Συχνά τα προβλήματα των άλλων προστίθενται στα δικά σας -και έχετε ήδη πολλά- προκαλώντας σας αϋπνίες και άγχος. Σας αρέσει να κλείνεστε στον εαυτό σας και να αναλύετε τα δεδομένα πολλές ώρες, αναζητώντας λογικές, πρακτικές και ξεκάθαρες λύσεις. Δύσκολα όμως θα εκμυστηρευτείτε τα δικά σας προβλήματα στους άλλους. Είστε σεμνοί, διακριτικοί, ντροπαλοί και αρκετά μετριόφρονες. Συχνά δίνετε την εντύπωση ότι είστε απόμακροι, απλησίαστοι ή και ακατάδεκτοι αλλά ο πραγματικός λόγος κρύβετε στην σεμνοτυφία σας. Μέσα στον γάμο, σε γενικές γραμμές οι Παρθένοι γίνεστε καλοί σύζυγοι, τυπικοί οικογενειάρχες, προσεκτικοί και μετρημένοι. Προσφέρετε στον σύντροφό σας μεγάλες "υπηρεσίες", κοινωνική κάλυψη και στην ασφάλεια που χρειάζεται. Η εργατικότητα, η εξυπηρέτηση στους άλλους και η τιμιότητά σας είναι οι αρετές που σας κάνουν ξεχωριστούς μέσα στην κοινωνία και ιδιαίτερα στην πολιτική. Η καλλιτεχνική σας φύση αναδεικνύει συχνά μεγάλες διασημότητες στο κόσμο του θεάματος.

Μάθημα ζωής

Μέσα στον αέναο κύκλο της ζωής η ψυχή μετενσαρκώνεται σε κάθε ζώδιο με σκοπό να διδάξει και να διδαχθεί κάτι από την μεγάλη έννοια της ΑΓΑΠΗΣ, καθώς εξελίσσεται. Στην μύηση της αγάπης, η ψυχή έρχεται στο έκτο αυτό ζώδιο, για να διδάξει ότι η αγάπη είναι αγνότητα και να διδαχτεί πως η αγάπη είναι εκπλήρωση. Όταν καταφέρετε να αντιληφθείτε ότι και οι δυο έννοιες είναι όμοιες, τότε θα έχετε καταφέρει να κυριαρχήσετε σε αυτό ζώδιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Κριτικός κιν/φου ή θεάτρου, γραμματέας, λογιστής, ερευνητής, διαιτολόγος, μικροβιολόγος, ηθοποιός, τραγουδιστής.

στην αρχή

Διαφημίσεις

[Home] [Ωροσκόπιο] [Αστρολογία] [Ζώδια] [Αστρολόγοι] [Ωροσκόπος] [Τώρα] [Προβλέψεις] [ Π.Προβλέψεις ] [Υγεία] [ Συναστρία ] [ Σχέσεις ] [ Παιδιά ] [ Παιχνίδια ]

Copyright © 2000-2012 Astrofree. All rights reserved Οροι Χρήσης.Το συνολικό περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του astrofree διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση και όχι για επαγγελματική. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του συνόλου ή μέρους αυτού, στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Το astrofree δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.