Ζυγός

Ημέρα

Προσωπικές προβλέψεις free

To Astrofree έχει καταργήσει τις προβλέψεις με βάση το ζώδιο σας και σας προσφέρει δωρεάν τις προσωπικές προβλέψεις. Για την Αστρολογία κάθε λεπτό γεννιέται και ένας μοναδικός άνθρωπος και το ωροσκόπιό του αποτελεί το δακτυλικό του αποτύπωμα.Οι προσωπικές προβλέψεις υπολογίζονται με βάση το γενέθλιο ωροσκόπιο σας και με την ημέρα και την ώρα που βλέπετε τις προβλέψεις. Έτσι οι προβλέψεις αφορούν μόνο εσάς και όχι όλους όσους έχουν το ίδιο ζώδιο !

ΚΡΟΝΟΣ

Ο Κρόνος είναι πλέον στον ωροσκόπο σας και εσείς θα αισθανθείτε τις αλλαγές που θα γίνουν στην προσωπικότητά σας αναζητώντας μια πιο σταθερή και πιο ασφαλή ζωή, στα επόμενα 2,5 χρόνια περίπου. Ο Κρόνος θα σας προετοιμάσει ώστε να οικοδομήσετε μια πιο γερή βάση για το μέλλον σας , ενώ θα απαιτήσει πιο σκληρή δουλειά και συγκέντρωση. Ενδεχομένως θα σας φέρνει δοκιμασίες και θα σας αναγκάσει να κάνετε την επανεξέταση των μόνιμων σχέσεων σας, τελικά όμως θα βγείτε σοφότεροι.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα και πιο προσωπικά, επιλέξτε τον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ σας Αστρολόγο και μιλήστε μαζί του από το τηλέφωνο, 24 ώρες το 24ωρο, ζωντανά.

AddFreeStats.com Free Web Stats in real-time !